It wasn't just a dream, it was real

Tänään oli yksi minun ja äitini odotetuimmista päivistä. Me kävimme Salossa katsomassa pentuja ja tietenkin Riaa ja Dubsia. Pihaan tullessa meitä tervehti heti kaksi iloista, haukkuvaa koiraa. Meidänkin koirat tervehtivät Raijan koiria heti tultuamme ja pari kertaa visiitin aikana. Täytyy todeta, että pennut olivat niin ihania. Odotus todellakin palkittiin!

          Neiti D oli tullessamme hereillä ja halusi heti syliin. Hetken päästä heräsi Herra C, joka halusi myös paljon rapsutuksia. Neiti A heräsi myös loppujen lopuksi, kun Raija otti sen syliin. Hetken unisena ollut A alkoi piristymään ja lähti takaisin terassille, missä oli ollut myös aamulla ennen meidän tuloa.

          Kaikki pennut vietiin ulos pihalle, missä he olivat olleet vain kerran aikaisemmin. Pennut olivat hyvin reippaita "uudessa" ympäristössä. Kaikki tutkivat ympäristöä, mutta aktiivisin tänään oli Neiti A. Yllättävän hyvin he jo juoksentelevat ja liikkuvat. Pientä vikinää aina silloin tällöin, mutta huomasivat pian ettei ole mitään hätää.

          Eilen pennut täyttivät 4 viikkoa. Ajatella, että ne pikkuiset pallerot ovat jo isoja pötkylöitä. Onneksi facebookin kautta saa koko ajan tietoa miten elämä sujuu kasvattajan luona. Tällä viikolla ostin uuden kameran, joka on Nikon D3200. Sillä on hyvä ottaa kuvia ja minusta kuvat onnistuivat oikein hienosti. (:

          Käynti pentujen luona teki uudesta perheenjäsenestä enemmän todellisen. Pennut ovat oikeasti olemassa. Meille on tulossa pentu. Oma suosikkimme on vieläkin neiti A, vaikka kaikki pennut ovat ihania! Yksi unelma on tulossa toteen, jota olen odottanut jo yli 2 vuotta. Toivottavasti sanonta "Hyvää kannattaa odottaa" pitää paikkansa!

Neiti A
Neiti A ja Herra C
Herra C ja Herra B
Kaunis Ria-emo
Dubsi-eno
Neiti D:n leikkihetki
Herra C nukkuu
Ria ja neiti A
Neiti A heräsi juuri kun olimme lähdössä, joten emme tietenkään voineet lähteä juuri silloin :D Neiti A olikin leikkituulella ja saimme ihanaa todistusaineistoa leikkivästä A:sta.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sometimes life doesn't go as planned

I'll do my dreaming with my eyes wide open!

Hyppytekniikka