Viimepäivien kuulumisia...

©Raija Aaltonen
Pennut ovat taas muutaman päivän aikana päässeet kokemaan uusia asioita. Pennut syövät osittain kiinteätä ruokaa. Tosin neiti D istui ruokakuppiin ja on näköjään ymmärtänyt ruokailun tarkoituksen väärin. :D Yksi pennunottajista oli pentujen luona muutama päivä sitten. Pennut saavat tutustua moneen uuteen ihmiseen ja koiraan.
          Eilen pennut kävivät ilman äitiä ja enoa kylässä. Raija vei pennut Rian kasvattajan luokse. Pennut eivät olleet moksiskaan, vaikka äiti oli poissa. Olivat kuitenkin leikkineet ja tehneet asiansa pihalle ennen sisäänmenoa. Sivistyneitä pentuja! (:
Kuvat ©Anna Mattila
Herra B
Neiti A
Herra C
Neiti D
Neiti A:lla meidän tuoma lelu ja Herra B:llä Annan tuoma lelu :D
A ja B taistelevat lelusta
Veljekset
Kaikki pihalla
©Raija Aaltonen

           Pennut pääsivät ekan kerran laminaattilattialle. Pojat olivat rohkeampia ja lähtivät heti tutkimaan, mutta tytöt olivat varovaisempia. Pentulaatikon ulkopuoleinen maailma kiinnostaa paljon enemmän ja pennuilla on omat taktiikat miten he pääsisivät toiselle puolelle. :D neiti A yrittää hyppiä, herra B käyttää ääntään, herra C yrittää kiivetä, neiti D roikkuu reunalla ja katsoo Raijaa.
Kuvat ©Raija Aaltonen
Tytöt nukkuvat turvallisesti sisällä, kun pojat uskaltautuivat ulos nukkumaan. (:
Tänään oli picnik-päivä (:
          Parin päivän päästä lähdemme kotiin päin ja matkalla pääsemme taas tapaamaan pentuja. Viimenäkemästä pennut ovat kasvaneet jo 2 viikkoa. Lauantain vierailun jälkeen on enää 2 viikkoa, kun Xema pääsee kotiin. En malta odottaa! (:
Video ©Raija Aaltonen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!