~ Dogs have a way of finding the people who need them, filling an emptiness we don't even know we have ~ Thom Jones


Muutama päivä ennen uutta vierailu saimme varmuuden siitä, että neiti A on tuleva pikku Xemamme.♥ Pari päivää sitten olimme Raijan luona katsomassa pentuja. Pennut ovat kasvaneet huimasti kahdessa viikossa. Niillä on paljon energiaa ja jaksavat touhuta pidempään. Tullessamme pennut olivat ulkona, mutta mamma ja eno olivat sisällä. Neiti D ja herra C juoksivat suoraan meidän luoksemme, mutta Xema ja herra B eivät aluksi uskaltaneet tulla. Tosin pentujen mamma ja eno haukkuivat sisällä, että ehkä sillä oli jokin vaikutus? Myöhemmin kuitenkin kun Loki-isän omistaja Taina kävi katsomassa pentuja, olivat kaikki tulleet heti tervehtimään.

         Neiti D on edelleen se joka haluaa ensimmäisenä syliin. Xema on tytöistä se villimpi ja tykkää revittää leluja, mikä tulee olemaan hyvä juttu agilityharrastusta varten. Herra C haluaa myös huomiota, mutta tykkää myös leikkiä. Herra B on rauhallisempi, kuin veljensä, mutta tykkää myös peuhata veljensä ja lelujen kanssa. Kaiken kaikkiaan pennut ovat hyvin samanlaisia, mutta kuitenkin erilaisia. Myöhemmin yksittäiset luonteet kasvavat varmasti enemmän esille.

Xemalle ostettiin jo oma ruokakuppi (:
          Onneksi pääsemme vielä viikon päästä katsomaan pentuja, jotka ovat silloin jo 7 viikon vanhoja. Enää viikko niin saamme pikkuisen kotiin. (: En malta odottaa. Tosin minua huolettaa, että ottavatko isosiskot Xeman hyvin vastaan. Uskon kuitenkin, että uusi perheenjäsen pääsee laumaan. Xeman energia täytyy vain purkaa muuhun, ettei se aina roiku isosiskojen kimpussa :D 

Xema sai tavata sen tulevat isosiskot vierailun päätteeksi. Tapaaminen sujui yllättävän hyvin!(:

Kuvasta voi nähdä Xeman kauniit pitkät ripset (;

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!