Keep calm and be cute

Pentujen kuljetuskori (:
Kohta kaikki eivät mahdu sinne,
vaikka tuskin sille enää on tarvetta kohta

©Taina Lempiäinen
          Muutaman päivän sisällä on ehtinyt tapahtua paljon. Pennut ovat päässeet tutustumaan leikkikehäänsä ja pentulaatikon ulkoiseen maailmaan. Neiti A oli joku aamu lähtenyt yksin seikkailulle. Kuuden aikaa aamulla kasvattaja heräsi pieneen vinkumiseen, joka tuli tuolin alta. Ria-emo seisoi vieressä ja ihmetteli, että mitäs toi nyt tekee?

          Neiti A ja Neiti D ovat aktiivisemmat liikkeellelähdössä. Sen lisäksi Neiti A haluaa kovasti leikkiä. Hän yrittää yllyttää sisaruksiaan leikkimään, mutta he eivät vielä ymmärrä sen päälle. Kyllä hekin kohta tajuavat leikin riemun! Herra C on puolestaan alkanut nauttia rapsutuksista.

          Eilen kun minä ja minun perheeni käytiin sukujuhlissa, kävi Taina katsomassa Lokin sukulaisia. RiaLokinpoikaset ovat jo 3 viikon vanhoja. Äitini laittoi Tainalle pyynnön saada pennuista rivikuva, jossa kaikki katsovat kameraan. Minun mielestäni kuvasta tuli huippu! En kestäisi odottaa vielä viikkoa niin, että mekin päästään katsomaan pentuja ja ottamaan kuvia ja videota.

Kaikki sisarukset rivissä ♥ ©Taina Lempiäinen

          Pennut ovat niin suloisia, että en kestä! Niistä tulee koko ajan vain suloisempia ja suloisempia. Kasvattaja voi olla parin viikon päästä eri mieltä, vaikka pennut alkavatkin riehua/leikkiä enemmän niin ovathan ne kuitenkin suloisia. Varsinkin kun nukkuvat ja ovat paikoillaan. :D

          Pennut ovat kasvaneet huimasti syntymästänsä. Neiti A on prosenteissa noussut vähiten, mutta se olikin isoin kaikista syntyessä. Herra B on kasvanut prosenteissa eniten, mutta hän olikin pienin syntyessä. Tässä prosentit:
A 388 % (lähtöpaino 250g, painonnousu 970g)
B 591 % (lähtöpaino 165g, painonnousu 976g)
C 452 % (lähtöpaino 203g, painonnousu 917g)
D 459 % (lähtöpaino 203g, painonnousu 932g)


Tänään pennut painoivat:
Neiti A 1400g
Herra B 1295g
Herra C 1238g
Neiti D 1235g

          Tässä vielä yksi videoista, josta näkee hyvin pentujen elämää. Ihanasti kaikki alkavat jo leikkiä, ettei Neiti A:n tarvitse leikkiä yksinään. Ihania pikkuisia ne kyllä ovat! ♥ Ennen videota vielä muutama kuva, koska en voinut vastustaa näitä kuvia. Kaikki kuvat ja video ©Taina Lempiäinen

Neiti A♥
Neiti D ♥
Veljekset kuin ilvekset ♥
Rivikuva toisesta suunnasta :P

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sometimes life doesn't go as planned

Hyppytekniikka

I'll do my dreaming with my eyes wide open!