Agility ~ Moving quickly and lightly in a graceful manner ~ nimbleness

Minun synttärien (10.3.) kunniaksi ostin tuurausvuoron Niinulaan. Päätin etukäteen, että teen mölliradan. Tosin siinäkin oli haasteensa. Ekaan suuntaan serpenttiini toimi hyvin, mutta toiseen suuntaan ei tahtonut SE KOLMAS onnistua. Lopulta sain oman juoksun rytmitettyä oikein ja saatiin onnistuminen.


          Viikonloppuna (13.3.) Xema pääsi epiksii. Ojangossa järjestettiin Tehis Cupin viimeinen osakilpailu. Osallistuttiin aiemmin ensimmäiseen osakilpailuun, mutta toinen jäi välistä juoksujen takia. Tästä huolimatta olimme mini-möllien Cup 2!
          Viimeinen kisarata oli kyllä hyvin vaikea. Aluksi lähdössä oli suora linja A:lle ja arvasin, että sinne se Xema menee. Olisi vain pitänyt uskoa siihen tuntemukseen ja tehdä samalla tavalla kuin toinen lähtö. Otin vastaan muurin takaa ja käänsin putkeen. Molemmilla radoilla Xema teki loistavan puomin. Putki-kontakti-erottelua kyseenalaistan mölliradalla?! MIKSI?!? Ei olla treenattu sitä koskaan, mutta hienosti saatiin onnistumaan. Oli enemmän sellaista hallussapitoa, eikä irtoamista. Ekalla radalla juoksu A i toiminut ollenkaan. Xema ei tajunnut mitä tehdä ja pysähtyi maassa. Toisella radalla sanoin vain "tule" ja meni ihan ok. Täytyy vielä harjoitella ja ottaa käskyksi "kiikii-tuletuletule". Minun epävarmuus näkyy selkeästi meidän tekemisessä, mutta muuten hieno suoritus meiltä! Radalla tultiin 3.

          Maanantaina (14.3.) oli treeni-ilta. Toivoin jo etukäteen helppoa treeniä, missä koira saisi vain juosta täysiä. Tehtiin vain toisen puolen treeni, joka oli vauhtiympyrä. Lisäksi tehtiin pussista etenemistä. Odotustilassa Xema oli kovin sosiaalisella tuulella. Jokaisen ihmisen luokse piti mennä haistelemaan ja jopa kerjäämään namia. Koirienkin kanssa leikittiin/haisteltiin toisiaan. Hauska Xe :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sometimes life doesn't go as planned

Where are we now?

8,5 weeks old