Little things make big things happen

Taas tulee agilitypainotteinen kirjoitus. Oltiin Xeman kanssa viime viikonloppuna Ojangon epiksissä ja sieltä tuli meille "tupla". Teimme siis kaksi nolla-tulosta, samalta radalta toki mutta silti. Pientä hienosäätöä olisi vielä voinut tehdä ja saada lisää aikaa pois, mutta Xema kulki omana itsenään ja meillä oli hauskaa!


          Olemme Xeman kanssa käyneet tekemässä keppejä ja puomia. Kepit edistyvät, mutta tarvitaan vielä paljon toistoja. Aina kaventaessa Xeman vauhti hidastuu ja SE AJATTELEE! :D Keskeytyksistä huolimatta Xema löytää oikean välin ja pystyy jatkamaan loppuun. En voi itse lisätä omaa vauhtia, koska muuten Xemalle tulee kiire. Muutaman toiston jälkeen voi aina lisätä vähän vauhtia. Pikkuhiljaa hyvä vielä tulee!
          Kontaktit sujuvat yksittäisenä, mutta ei olla vielä tehty osana rataa. Lisäksi kontaktit tarvitsevat vielä varmuutta, joka antaa lisää vauhtia. Keinu on ihan ok nyt, koska suoritus meni huonommaksi sen jälkeen kun Xema teki lentokeinun. Rakennetaan pikku hiljaan takaisin. A:lla haluaisin että Xeman pysähtyisi alemmaksi, ettei tarvitsisi olla niin jyrkässä asennossa. Sen takia olen alkanut ajatella juoksu A:ta. Katsotaan...          Tänään Xema pääsi tapaamaan puolsiskoaan Murua "Chirpy Hummingbird" ja hänen äitiänsä Aiaa "Chirpy Supernova". Lisää kuvia.

Kommentit

  1. Xeman kepit näyttää jo hienolta eli hyvät niistä on tulossa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!