Keep calm and be proud

Kävin maanantaina taas vaihteeksi Kivikossa treenaamassa. Inca lähti saareen, joten Xema ja Mizy olivat mukana. Xema pääsi tekemään vauhtiympyrää, käännöksiä ja keppejä. Vauhtiympyrä meni vauhdilla, mutta saisin lähettää Xeman kauempaa putkeen. Tiedän, että Xema osaa hakea putkea ja saisin lisäaikaa itselleni. Muissakin kohdissa saisin lähteä aikaisemmin liikkeelle, kuten käännöksissä. Käännökset eivät oikein suju kovassa vauhdissa. Xeman linja valahtaa pitkäksi. Lopussa sain kuitenkin käännöksen onnistumaan käyttämällä "shh"-ääntä oikeaan aikaan. Lisää harjoitusta! (:
          Keppejäkin päästiin tekemään pitkästä aikaan. Kujakeppien mittana(leveys) käytän jalkaani. Viimeksi oli 1½ jalkaa ja nyt laitoin 1 jalan. Aloitin hitaasti, jotta Xema muistaisi kepit. Toisella kerralla Xemalla oli vauhtia ja muisti selkeästi mitä tehdä. Eri kulmista lähetystä täytyy vielä harjoitella paljon, varsinkin avokulmaa. Avokulma oli vaikeampi Xemalle.
          Keskiviikkoiltana kävimme Kivikossa. Suunnitelmana oli tehdä pussi, rengas ja puomi. Sateen takia emme tehneet pussia. Puomi aloitettiin tekemällä alasmenoa, joka sujui paremmin minun ollessa Xeman oikealla puolella. Vasemmalla puolella Xeman takapää "tipahti" pois, mutta osasi korjata asentonsa kolmannella kerralla. Alasmenojen jälkeen teimme koko puomin hihnassa. Tällä kertaa Xema ei kulkenut maan matosena, eikä halunnut yhtään namia pitkin puomia. Äiti antoi luvan tehdä ilman hihnaa, mutta RAUHALLISESTI! Xema ei ymmärtänyt sanaa rauhallisesti ja meni vauhdilla koko puomin. Alastulo ei ollut hyvä, mutta nostin takapään vain takaisin ja palkkasin. Lopuksi teimme vain alasmenoa, jotta Xema tajuaisi etteä vain siten saa palkan.
          Pussin sijaan teimme pituutta, rengasta ja muuria. Piituus ei ollut mikään ongelma. Rengaskin meni sujuvasti, kun teimme kutsuna. Muurista Xema tuli ensiksi ohi, koska jätin sen liian kauas. Lähempää meni hyvin. Lopuksi Mizy pääsi tekemään puomia. Aluksi Mizy jää aina himmaamaan alastulolle kanssani, joten toivottavasti asia muuttuu, jos kerran alan kisata Mizyn kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sometimes life doesn't go as planned

Where are we now?

8,5 weeks old