The expert in anything was once a beginner

Xema lähestyy 6 kuukautta ja kasvaa koko ajan. Xeman turkki on kasvanut jo paljon ja karkeus on hävinnyt. Korvakorutkin alkavat kasvamaan. Xema painaa 7,2 kiloa ja on 34,5 cm korkea. Puoli centtiä ja Xema on medi, eli Xemasta tulee medi. Toivottavasti ei pieni medi.
          Xema on minusta todella viisas. Se oppii asiat hyvin nopeasti ja tarjoaa paljon erilaisia temppuja, jotta saisi palkan. Nyt kun Xema vanhenee niin voin alkaa vaatia Xemalta enemmän, esimerkiksi 2on2off. Xema ei oikein halua pysyä siinä asennossa vaan haluaa tulla sieltä pois jos en ole siinä antamassa namia. Uskon kuitenkin, että saamme sen toimimaan.
          Tässä tämän päivän treenit. Xema pysyy jo todella hyvin(oikeasti!) paikalla. Korvat ovat tietenkin nurinpäin. :D

          Huomenna Xema pääsee Ojankoon seuraamaan isosiskon kisaamista. Viime vierailu sujui hienosti, joka oli Xeman ensimmäinen kerta Ojangon hallissa. Rataa menevät koirat olivat hyvin kiinnostavia ja Xema ei aluksi pystynyt rauhoittumaan. Leikkiminen sujui hyvin ja oli kiinnostunut minusta. Leikin loputtua kiinnosti Xemaa vain muut koirat ja ympäristö. Xeman kiinnostus koiria kohtaan on tietenkin hyvä asia, mutta haluaisin silti olla se joka on kaikkein kiinnostavin, vaikka minulla ei olisi namia/lelua. Ijän ja harjoituksen myötä tämäkin varmasti paranee. Saa nähdä huomenna miten menee, kun näissä kisoissa on paljon osallistujia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!