Running together makes friendship stronger

Viime viikonloppuna meillä kävi kaksi vierasta. Xemalla on mörköikä ja on alkanu haukkumaan, kun vieraita tulee käymään. Inca ja Mizy lähtivät ulos tapaamaan "vierasta", jotta ne eivät haukkuisi. Xema oli ensimmäiselle vieraalle vähän varautunut, mutta huomasi pian etää Inca kerjää namia. Xema on heposti lahjottavissa. Lisäksi Xema sai uuden lelun, joka kylläkin meni nopeasti rikki(pehmolelu). :p

           Sunnuntaina meillä kävi Kaisa ja Hilary. Hilary odotti autossa, kun Kaisa kävi sisällä esittämässä vierasta. Xema ei ollut enää niin varautunut. Lisäksi namia tuli heti suuhun, mikä oli Xeman kannalta hyvä asia. Kaisakin toi uuden lelun. Vinkupallo oli ainakin Ican mielestä tosi ihana ja Xemakin kantoi palloa kuin aarrettansa.
          Sitten Xema pääsi tapaamaan Hilarya. Autosta päässyt Hilary kertoi heti pienellä ärähdyksellä, että kuka täällä on se vanhempi ja viisaampi. Se riitti, sillä Xema on hyvin alistuva(hyvä asia!). Viikin pellot ovat hyvä paikka koirille. Siellä voi päästää koirat vapaanakin juoksentelemaan. TÄÄLTÄ löytyy lisää kuvia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!