Go daddy!

Eilen Xema pääsi Kirkkonummelle seuraamaan koikkereiden agilitymestaruuskisoja. Mestaruuksiin osallistui kaiken kaikkiaan 13 kooikeria, joista yksi oli Mizy-sisko ja toinen Loki-isä. Paikalla oli myös muita kooikereita, kuten Xeman veli Velmu. Xema pääsi tervehtimään isäänsä ennen kisojen alkua. (:
           Loki ja Taina korkkasivat kolmosten kisat tyylikkäästi. Lisäksi he tulivat 3. kooikerimesatruuskisoissa. Xema on ylpeä isästänsä. Loki oli ainut koira ketä Xema seurasi pisimpään. Voiko se tarkoittaa jotain? :D
          Xema on selkeästi isän tyttö, vaikka onkin kovin äitinsä näköinen. Xeman korvat ovat aina väärin päin aivan niin kuin Lokilla. Molemmat repivät lelut rikki ja söivät irtopalat. Oksentamalla ne tulevat ylös, mutta aina ei ehdi ottamaan sitä pötkylää pois kun se on jo takaisin kurkussa. Onneksi meillä ei ole ollut mitään eläinlääkärireissuja tämän takia. Kaikki narulelut ja pehmot ovat poissa ja vain kongi ja kumikuutio ovat jäljellä. Tosin tämä on hyvä asia, koska aina treenatessa Xema saa ihanan karvalelun palkkioksi.
          Päivän lopuksi pennut pääsivät juoksemaan vapaana pellolle. Kaikilla oli hauska ja uuvuttava päivä. (:
 Kuvista kiitos Tainalle ja Suville! (:

 Xema 6kk

Xema pääsi tänään treenaamaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!