So close yet so far... Soon at home (:

Xema vastaan pojat :D
Eilen kävimme taas katsomassa pentuja Salossa. Paikalla oli myös pari Raijan sukulaista, jotka olivat hoitaneet pentuja sillä välin kun Raija oli ollut töissä. Iloksemme halusivat pennut heti tervehtiä meitä, vaikka he olivatkin terassilla ja aita oli välissä. Kuumasta päivästä huolimatta pennut vipelsivät ja leikkivät ensiksi ulkona. Pennut siirtyivät terassille viileämpään, paitsi Flame, joka nukkui jalan vieressä(varjossa).
          Pennut saivat ennen ruokaa pelata taas älypelejä. Tällä kertaa Xema ei ominut älypeliä itsellensä, vaikka toisessa(vaikeammassa) olikin herkkunameja. Yllättävän hyvin pennut ymmärtävät idean ja jaksavat pelata kauan. Xemalle tuli kyllä "paniikki", kun Flame ja Velmu tulivat älypelin luokse. Flame seisoi pelin päällä niin että se ei enää pyörinyt ja Velmu löysi reiän.
          Tänään on myös tullut tieto pentujen virallisista nimistä. Raija on nimittäin saanut kennelnimensä(Kuusipeuran kennel) ja voi nyt rekisteröidä pennut. Tässä nimet:
Kuusipeuran Loria Aisla Xema

Kuusipeuran Loria Atsos Brando

Kuusipeuran Loria Aslan Velmu
Kuusipeuran Loria Arita Flame
Eilen oli meidän viimeinen vierailumme Salossa ennen kuin me pääsemme hakemaan Xeman kotiin. En malttaisi odottaa, että Xema olisi jo kotona. Xeman tulo meille on vasta alkanut tuntumaan aidolta. Varsinkin kun on hankittu jo hihnat, kuppi, ruokaa ja tehty pentuturvallinen koti. Lauantaina(12.7.) lähdemme hakemaan Xemaa joskus kahdeksan aikaan. Tänään onkin päivä kulunut siihen, että talosta on tehty pentuturvallinen, ainakin yritetty! Nämä pennut ovat hyvin viisaita ja ei voi tietää jos Xema löytää jonkun kielletyn tien. :D 
Keittiö, missä Xema viettää päivänsä. Vähitellen totutellaan yksinoloon myös.
Kaikki lelut laatikkoon, ettei koirat omi leluja ja aiheuta riitaa niistä. Patterin alle ei nyt pääse takaoven luona.
Matot vaihdettu
Piha aidattu pienemmällä verkolla(kanaverkolla). Xema ei kuitenkaan ole pihalla valvomatta.
Yläkerta. Rappusten kaiteen välistä ei pääse tippumaan, eikä jyrsimään pistorasiaa. Kevytboxi on Xeman nukkumapaikka.
Pennut pelaavat älypeliä. (:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!