Every once in a while a dog enters your life and changes it

Eilen se tapahtui! Haimme Xeman uuteen kotiin. Xema on sijoituskoira, mutta ei se muuta sitä asiaa, että se kuuluu tähän perheeseen. Minun oli hyvin vaikea uskoa, että Xema on oikeasti tulossa mukaan. Sanoin, että en usko sitä ennen kuin se on autossa meidän kanssamme. Jos totta puhutaan, niin ei vielä silloinkaan tuntunut aivan todelliselta!
          Pennut jaksoivat hetken riehua siinä meidän kanssamme kun tulimme, mutta sitten he menivät unten maille. Xema piti oikein herättää, kun olimme lähdössä. Ennen automatkaa Xeman täytyi tehdä vielä pissat, ettei tulisi hätä kesken matkan. Olimme ottaneet kevytboksin mukaan, missä Xema sai matkustaa. Hetken ymmällä olo vaihtui nukkuvaksi pennuksi. Xema nukkui koko matkan ja heräsi juuri sopivasti Helsinkiin saapuessa.
Reipas pikku matkustaja
          Isosiskot saivat mennä ensiksi ulos ja sitten kannoin Xeman perässä. Autotallin ulkopuolella koirat saivat nuuhkia Xemaa. Mizy oli kovin kiinnostunut ja Incakin haistoi viimekertaista enemmän. Freyakin oli hyvin kiinnostunut pennusta ja haisteli kovasti. Xema ei oikein halunnut kävellä, joten se sai kulkea minun sylissäni. Mizy kulki minun vierelläni ja katsoi aina silloin tällöin ylös Xemaa. Xema taas katsoi aina silloin tällöin Mizyä. Ennen kotiin tuloa Xema pääsi vielä nopeasti tutustumaan juuri kotiin tulleisiin naapureihin. Toivottavasti he auttavat Xemaa tottumaan lapsiin. (:
Xema näkee Freyan toisella puolella ja häntä heiluu! (:
Xeman ensimmäinen ateria uudessa kodissa

          Kotona Xema pääsi heti "omaan olotilaansa", missä hän tulee viettämään päivät yksin (myöhemmin tietenkin!). Reipas neiti ei ollut moksiskaan vaan alkoi leikkiä kanssani. Aina jos joku isosiskoista käväisi veräjän luona, alkoi sen päivänen hännänheilutus. Mizy kävi lähempänä veräjää ja murisi (oikein nätisti) ja Xema alistui heti ja heilutti vain kovasti häntäänsä. Mizyllä on ollut todella hieno ensireaktio uuteen pentuun!
Xema haluaa aina tulla aidan välistä pois pihalta :D
          Ensimmäinen takapihalla käynti jännitti niin paljon, että ei siellä oikein voinut tehdä mitään. Halusi vain pois. Myöhemmin Xema rohkenii tehdä tarpeensa pihalle. Sen jälkeen oli kiva leikkiä. Ruuan aikana Xema sai olla kompostikehikoiden takana, mutta ei ymmärtänyt sitä, ettei sen kanssa leikitty. Hän ilmoitti hyvin selkeästi, että nyt hän haluaa seuraa.(vinkumisella (;) Kukaan ei kuitenkaan leikkinyt, joten Xema painui unten maille. Ruokakupin äärelle on oikein mieluisa herätä. Ruoka kuitenkin maistui parhaiten ruoholla, vaikka suu eksyi pariin kertaan syömään ruohoa.
          Sitten olikin jo virtaa leikkiä. Inca halusi niin kovasti Xeman majavaa (piippilelu), että annoin sen sille. Aidan toisella puolella oleva Xema halusi kanssa leikkiä Incan kanssa ja yritti päästä mukaan. Lopulta päästimme Incan leikkimään Xeman kanssa. Xema ei Incaa kiinnostanut, koska viinimarjapensaissa on jo raakoja viinimarjoja. Xemalla oli kova rähinä päällä, kun se halusi niiiiiiin kovasti leiki Incan kanssa. (:
          Xema on yllättänyt sen reippaudellaan ja rauhallisuudellaan. Tosin se rauhallisuus johtuu varmasti vain väsymyksestä. Saimme jo hieman nähdä sitä villikko Xemaa, kun se halusi niiiin kovasti päästä minun syliini ja hyppi ja pomppi edessäni. Yllättävän hyvin se tulee luokse kun kutsuu sanalla "tule". "Ei" on myös tullut jo sanottua, kun neiti halusi syödä vähän kasveja, mutta Xema oli tottelevainen ja lopetti. Tietenkin pari kertaa piti vielä yrittää. :D Nyt Xema sai iltaruokansa noin 21 aikaan. Eilen oli ihana päivä, kun saimme Xema vihdoin kotiin! ♥
           Illall äitini leikki Mizyn ja Incan kanssa eteisessä. Hetken päästä Mizy meni veräjän verkon luokse ja Xema tietenkin innostui heti. Mizy oli tosi nätisti ja yhtäkkiä se pyysi Xemaa leikkimään. Xema oli varmasti onnen kukkuloilla. Mizy on paras, Xeman mielestä! ♥

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!