In order to succeed, we must first believe that we can

Tänään Xema pääsi esiintymään Helsinki KV:hen Tuomarinkartanoon. Xemalla oli avoimessa luokassa yksi kilpasisko, joka sattuu samalla olemaan puolsisarusten emä. Xema esiintyi niiiiiin hienosti! Ajattelin, että jos ei nyt tule SA niin ei sitten koskaan. Sieltä tulikin ERI, AVK1 ja SA. Paras narttu - kehässä edelle aseteltiin vain yksi koira. Silloin olin jo melko varma siitä, että Serti tulee. Xema oli siis PN2, Sert ja VACACIB. Ylitimme päivän odotukset!
Arvostelu:
"Very feminine 2 years old with correct markings. Excellent neck, proper shoulders. Correct lenght of loins. Slightly narrow behind. Slightly low tailset."

Minä: Serti, Serti, Serti!
Xema: Minulle namia?
Kaverikuva X ja H ♥
Hilary(vas.) PN1
Xema PN2

          18.5. oli Xeman 2 vuotis syntymäpäivä! Minun pikkuinen on jo aikuinen, 2 vuotias!♥
Xema pääsi synttäritreeneihin, missä tehtiin meille vaikeita juttuja kuten päällejuoksua ja saksalaista. Pienten apujen jälkeen Xema osasi! Meni paremmin kuin koskaan. Aina voi mennä paremmin, mutta tuo on jo ISO askel meille joille ohjaukset eivät ole aiemmin toimineet ollenkaan. Toivo elää! :D
Tuo juoksu-A on kyllä myös niin hieno vaikka itse sanonkin. (;

          Xema sai tiistaina(10.5.) uuden siskon. Xeman ensimmäinen pikkusisko Cera tuli taloon. Xema on ottanut Ceran tulon hyvin vastaan, välillä jopa liian hyvin. Kaksikko täytyy pitää erillään, koska muuten ei olisi hetkeäkään rauhaa. Ceran albumi täällä. Eilisiä kuvia täällä.

"Sisters are joined heart to heart ♥"

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!