Attitude makes a difference

Niin helppo asia kuin rytmittäminen ja asenne ovat samalla vaikeita muistaa radalla.

Kävimme eilen Xeman kanssa Petri Heinosen koulutettavana ja voin sanoa suoraan, että kannatti mennä Agility Akatemialle. Petrin vinkit ja neuvot käyvät kuin yks yhteen minun ajattelumaailman kanssa. Ensinnäkin ei tarvitse tehdä mitään turhia pyörityksiä. Jatkaa vain vauhdin kasvattamista ja etenemistä. Samalla tietenkin opettaa perusohjauksia, mutta helppoa treeniä. Mielummin monta lyhyttä treeniä, kuin yksi liian pitkä. Koiralle pitää aina jäädä halu jatkaa.

Sain myös itselleni vinkkejä. Liikun hyvin, mutta räjähtävyyttä lisää. Nopeita lähtöjä esteeltä seuraavalle. Eli toisin sanoen rytmittämistä. Osaan rytmittää, mutta radalla se unohtuu. Videollakin näkee ensimmäisen vedon lepsua ohjausta, kun taas ihan viimeisessä vedossa on asennetta ja rytmittämistä. Sellaista haluan, että minun tekeminen on. Minun tekeminen vaikuttaa tietenkin heti Xeman tekemiseen. Ei ole reilua Xemaa kohtaan jos lepsuilen. Luonnollisesti... Täytyy siis parantaa omaa tekemistä!

Näinkin helppo ja selkeä asia tulee nyt vasta esille. No, joskus tarvitsee videomateriaalia ja yhden mahtavan kouluttajan kertomaan SEN puuttuvan osan. Puuttuva osa on tietenkin minussa!

Xema tulee päällejuoksuun muurilla?! Xema ei tule päällejuoksuun, mutta nyt tuli. Ehkä pienet treenit kotona ovat saaneet Xemallekin miettimisen aihetta."Ability is what you're capable of doing.
Motivation determines what you do. 
Attitude determines how well you do it."

          Tänään tehtiin sitten pientä helppoa treeniä. Pentutreeniä :D


"It won't come easy,
you must work for it.
Stop wishing, start doing."
Xema kattelee kun toinen treenaa. Hyvä asento! :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sometimes life doesn't go as planned

I'll do my dreaming with my eyes wide open!

Hyppytekniikka