Third time's a charm

Xeman ensimmäinen juoksu alkoi 24.1.2016. Samalla otin selvää jos juoksuisen nartun saa viedä mitattavaksi. Omasta mielestäni joo, mutta piti varmistaa. Saa viedä housut jalassa, koska mittaus tapahtuu ennen kisoja. Lauantaina (6.2.) kävimme Ojangossa mittauttamassa Xeman kolmatta kertaa. Minua ei ole koskaan jännittänyt näin paljon noin pieni asia.

          Sain nopeasti tuotua Xeman sisälle halliin minipöydälle. Yllättävää oli, että Xema oli heti tosi rauhallinen ja ei riehunut vaikka namit oli nenän edessä. Tuomarina/Mittaajana toimi Ritva Herrala, joka oli todella mukava Xemaa kohtaan (minua kohtaan myös). Xema mahtui helposti 35 cm alle. Xema on siis MINI!!!

          Koiran täytyy seistä luonnollisesti mittauksen aikana. Eli Xeman toinen mittaus ei ollut oikein mitattu (kyseenalaistan mittauksen...). Xema/Kukaan koira ei seiso sillä tavalla normaalisti: etutassut kiinni toisissaan ja pää kurottaa ylöspäin. Aivan epäluonnollinen asento.

          Juoksujen aikana ollaan tauolla agilitystä. Kerran olen tehnyt pienen treenin eteisessä. Saksalainen on vaikea Xemalle ja muut vastaavat ohjaukset, missä joutuu suorittamaan esteen samalla kun liikkeeni jatkuu eri suuntaan. Juoksujen jälkeen panostetaan taas täysillä keppeihin. Lisäksi täytyy saada kaikki esteet suoritettua radanomaisesti. Lisätä kepit radalle ja puomi/keinu-erottelu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!