Many events...

Kävimme Xeman kanssa Jau:n avajaisepiksissä (20.2.2016) kisaamassa 2 möllirataa. Ekalla radalla Xema ei oikein muistanut mitä 2on2off tarkoittaa puomilla. Olin jo alunperin päättänyt, että palkkaan ekalla radalla kontakteille. Palkkaus auttoi ja toinen rata meni Loistavasti!          Mizykin pääsi kisaamaan ulkopuolisena medi mölleissä. Eka rata meni ihan huuhaa. Toisella radalla Mizy teki hienon 0.          Sunnuntaina (21.2.) meillä oli ensimmäinen hajuerottelutunti. Tiesin jo etukäteen, että tämä on jotain mistä Xema varmasti tykkää. Teen varmasti jossain vaiheessa yläpalkin, missä kerron perus asiat hajuerottelusta.
Xema tajusi nopeasti, että pitää tökkäistä nenällä pilttipurkin kantta ja siitä tulee nami. Siitä alettiin sitten siirtelemään kannen paikkaa ja siitä huomasi, että Xema tajusi tehtävänsä. Seuraavalla kerralla opetellaan miten haju ilmaistaan. Xemalla tulee oleaan maahanmeno.          Maanantaina (22.2.) mentiin treeneihin. Tuli vähän erillainen treeni kerta kun Xema pääti nielaista kanin karvan (10x5 cm). Lähdettiin sitten kotiin ja Xema sai kupillisen puuroa ja maksamakkaraa + suolaa. Xemalle tuli paha olo, mutta ei tarpeeksi, jotta tulisi oksennus. Lähdettiin sitten YES:ille. Saimme nopeasti huoltoa ja Xemaan pistettiin pahoinvointilääke. Pian Xema jo oksensi ja kanin karva tuli ulos.

Xema pääsi tapaamaan Brando-veljeä viimeisen kerran ennen kuin Brando lähtee maailmalle (USA) asumaan. Hauskan paljon samoja piirteitä (: Lisää kuvia TÄÄLLÄ.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!