Second one counts

Viikonloppu vierähti Seinäjoella siskon perheen luona. Xema oli todella nätisti kaikkien kanssa, myös lasten. Pieni vahinko (säikähtäminen) tapahtui kyllä veljen lapsen kanssa, joka Juoksi! Xeman ohitse ja sitähän se ei kestänyt. Xema luuli, että hän leikkii. Minusta koiran, varsinkin nuoren koiran joka ei elä pienten lasten kanssa, ei tarvitse kestää pienen lapsen ohijuoksentelua Sisällä! Muuten viikonloppu meni hyvin.

          Sunnuntaina ennen lähtöä kävimme Lagun kisoissa mittauttamassa Xeman Petteri Kermisen luona. Selkeä minihän sieltä tuli. Kaksi kertaa mitattiin sama tulos, 34,3cm. Kiertoonhan se joutui, mutta se me jo tiedettiin. Eli nyt vain odottelemaan toista mittausta. Jos toinen tuomari mittaan miniksi, on Xema mini. Tammikuussa on suunnitelmissa käydä mittauttamassa jollekin näistä: Leena Rantamäki-Lahtinen, Sari Mikkilä ja varalla Reetta Pirttikoski. Sitä odotellessa! (:

          Eilen (7.12.) kävimme treeneissä, vaikka olen TAAS kipeä. Se 6km lenkki sunnuntaina ei ollut kovin viisas. No mutta olin pyytänyt takaaleikkausta treeneihin, joten oli pakko mennä. (; Tehtiin vain yhden puolen treeni ja namien kera. Samalla saatiin hyvää irtoamista ja samalla myös vinkkejä siihen, että Xeman pitäisi kuunnella minua ja tulla minun ohjaukseen mukaan, esim. tuohon vekkiin ennen putkea (videossa: 0,59s ja onnistuminen: 1,16s).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!