And though she is little, she is fierce.

Kävimme taas vähän epistelemässä Porvoossa (30.11.), PORSK. Ensiksi vaikutti oikein hyvältä järjestelyjen suhteen, mutta sitten kaikki lähdöt arvottiin, jopa toiset startit olivat mukana? Jouduin Xeman kanssa menemään 4. ja 6., vaikka oikeasti oltaisiin oltu vasta 7. Olisi ollut edes se kaksi koiraa välissä, mutta ei. Kuulemma oman seuran koirakko halusi olla ensimmäinen ja viimeinen.

          Hihnaakaan ei tuotu maaliin, joten jouduin ottamaan Xeman syliin ja samalla yrittää löytää hihnaa. Siinä hässäkässä ei kukaan pystynyt rauhoittumaan ja unohdin kokonaan palkata Xeman radan jälkeen. Onneksi se ei haitannut Xemaa muuten kuin että ei ainakaan rauhoittunut. Kierrokset jäivät ja Xema lähti omalle rallattelurundille. Putken jälkeen Xema vain katsoo, että mihis sitten Ida? Otettiin lähtö uudestaan, mutta ei se nyt mennyt kuten Strömsössä.

          Voitettiin kuitenkin ensimmäinen starttimme, vaikka siinäkin olisi ollut parannettavaa. Olisi saanut aikaa pois. (;
          Tässä muutama treenivideo vielä. Olemme käyneet Niinulassa muutaman kerran, kun äiti on ollut kipeä ja ollaan päästy tuuraamaan. Nyt tosin otetaan vähän paussi ns. vaikeammista treeneistä ja tehdään lällytreenejä (eli ainakin suoraa (eteen), keppejä ja kontakteja).

          Viikonlopuksi lähdemme siskoni luokse Seinäjoelle, missä 6.12. on kisat. Petteri Kerminen tuomaroi 1.- ja 2.-luokkia, joten menemme mittauttamaan Xeman hänelle. Totuuden hetki... mini vaiko medi?!? Kaikki, jotka Xeman on nähnyt, ovat sanoneet sen olevan mini.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!