Being free

Aina saareen mentäessä tietää miten koirat tulevat nauttimaan siellä olosta. Xema ei kuitenkaan nauti venematkasta varsinkaan kun pomppii paljon. Xema matkustaa sylissäni, koska muuten sillä olisi pikku paniikki päällä(vaeltelee ja yrittää hyppiä päin). Lisäksi laituri ei ole se kaikista turvallisin paikka. Xema kulki reissun alussa hyvin varovaisesti laiturilla, vain pakon edessä, varpaat haaralla ja kroppa matalalla.
Lutra lutra vauhdissa
Inca, meidän kalastaja!
Saaresta löytyy myös agilitykenttä, jonne olemme(pappa on) itse rakentanut esteet. Xeman kanssa harjoittelimme pikku-puomia, joka on yli puolet pienempi kuin oikea puomi. Minusta Xema sai hyvää harjoitusta puomista, sillä siinä tulee kuitenkin ylösmeno, tasanne ja alasmeno. Xema osasi kontaktin loistavasti.Vikana treeni kerralla(videon lopussa) teimme puomia toiseen suuntaan. Xeman mielestä niin ei olisi voinut tehdä ja yritti tarjota sitä "tuttua päätä". Tajusi kuitenkin nopeasti, että toiseenkin suuntaan voi tehdä "koske".

Lisäksi Xema pääsi jäljestämään ja kuuntelemaan ampumista. Xemasta voi tulla agikoiran lisäksi mejäkoira. Xema tykkää jäljestää ja myös osaa jäljestää. Ampuminen on vielä jännittävää. Tyypillinen kooikeri joka reagoi ääniin, mutta pikku hiljaan totutellaan.

Vesinoutokin aloitettiin

Sunnuntaina käytiin vielä Kivikossa tekemässä vähän agia, koska Xemalla on ensimmäiset omat viralliset treenit keskiviikkona(6.5.).
Tuli otettua paaaaljon kuvia saaressa, tässä muutama lisää. TÄÄLTÄ löytyy lisää kuvia. (:
Xema vietiin pikkusaareen ja joutui uimaan takaisin saareen

Uitettu rotta, Xema! Minusta Xema näyttää tässä paljon isältänsä Lokilta. ♡
Kesä! Uinti!
Nam, suolavettä! Kalastusveneessä oli kiva haistella kaikkia ihania tuoksuja.
Xeman lempiasento
Urpot! ♡ :D
Xeman mielestä Incan korva on ihana ♡ Inca vain jatkaa matkaa :D
Väsyny pentu ♡ Mun sylivaavi ♡
Tuli otettua kuvia luonnostakin

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sometimes life doesn't go as planned

Where are we now?

8,5 weeks old