All the real work is done in the rehearsal period

Väsynyt pentu mätsärin jälkeen
Viimeinen match show ennen sunnuntain näyttelyä on nyt ohi. Päivä venyi aika pitkäksi, koska tuomari oli niin tarkka ja ikäraja pieniin aikuisiin oli 9kk. Xema oli siis pieni aikuinen. Tällä kertaa olimme nr. 101 (ensimmäinen) ja Xema joutui kulkemaan toisen koiran edessä, mikä oli aluksi vähän hämmentävää. Emme ole koskaan olleet ekana, joten tuli taas jotain uutta.
          Xema liikkui hyvin kävellessä. Pöydällä tuomari tutki Xemaa toooosi kauan (videosta katsottuna n. 1,5min.), varmasti pisimpään kaikista. Tuomari nosteli Xeman etupäätä ja takapäätä (asetteli itse Xeman siihen pöydälle), katsoi hampaat ja muuten vain tutki kaikki raajat. Xema oli koko sen ajan hienosti. Lopuksi kuitenkin tuomari otti Xeman pään käsiensä väliin ja nosti pään ylös ja katsoi SUORAAN silmiin?!? Siitä Xema ei tykännyt (ymmärrän sen) ja yritti pakittaa, mutta pidin kädellä Xeman paikoillaan ja kehuin sitä. Lisäksi sain pari vinkkiä tuomarilta, että miten pitäisi pitää päätä (käsi kaulan alle) ja pennulle jo opettaa seisominen ilman namia. Tapansa kullakin rodulla ja esittäjällä, mutta ei minulla.

Kiitos kuvista Tainalle! TÄÄLTÄ löytyy lisää.
          Paikalla oli myös Taina ja Loki, jotka saivat Xeman tavoin sinisen nauhan. Tainan Xema tunnisti heti ja oli niiin iloinen, että löytyi tuttu. Heti Lokin nähtyä Xema oli heti menossa luokse ja heittäytyi aina selällensä suoraan Lokin eteen.
          Sinisten kehässä Xema ja Loki joutuivat "kaksintaisteluun", jonka TÄLLÄ KERTAA voitti Xema. No, Lokiltahan Xeman geenit ovat tulleet. (; Lisäksi Xema joutui vielä toiseen "kaksintaisteluun", voitti. Kokonaistuloksissa Xema oli sinisten 4. Tästä on hyvä lähetä sunnuntain erikoisnäyttelyyn, joka on meidän moelmpien ensimmäinen virallinen näyttely. Vähän voi jännittää. :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!