Life is the flower for which love is the honey

Viime viikonloppuna Xema pääsi Kivikkoon treenaamaan. Aiemmin Xema on ollut kerran Kivikossa, ennen joulua. Xeman kanssa ei voi käyttää lelua ja namia. Nami vie voiton, joten joko tai. Treenattiin kahden hypyn suoraa ja irtoamista. Hyvin irtoaa! Videota ei ole nopeutettu. (;
          Eilen(6.3.) päästiin Xeman kanssa Marin ja Mizyn paikalle treenaamaan. Treenit olivat Tattarisuolla ja matkustimme bussilla. Bussiin tuli vanha mies(spurgun tapainen?), joka alkoi jutella Xemalle ja meille. Yllättävää oli se, että Xema ei saanut mitään halvausta(alkanut haukkumaan). Tosin mies osasi ojentaa kätensä hitaasti ja antoi Xeman haistaa kättä, eikä yrittänyt silittää päätä. Treenit sujuivat todella hyvin, jos ottaa huomioon kaikki häiriötekijät: vieraita koiria ja ihmisiä, uusi halli(kerran käynyt) ja vieras kouluttaja Maria(pari kertaa tavannut kisoissa). Aitojen kohdalla luulin, että Xema ei lähde vieraan kouluttajan/palkkaajan luokse. Meni! Tosin meni nopeammin kun olin itse siellä. Paikallejättö onnistui ensimmäisellä kerralla hyvin, mutta toisella kerralla Xema vaikutti väsyneeltä. Todettiin myöhemmin, että tilanne oli vain niin uusi, että Xema ei vissiin oikein tiennyt miten olla. Lisää harjoittelua ja häiriötä kehiin.
          Tänään(7.3.) Xema pääsi tapaamaan käppänäpentua Mincoa. Xema oli todella kiltisti, eikä aivan heti hyökännyt leikkimään. Minco oli kuitenkin todella kiinnostava. Xema olisi halunnut juosta vapaana ja leikkiä, mutta silloin Minco olisi jyrätty. Kun Minco kasvaa, voi asia olla toisin. Xeman täytyy kuulemma opettaa Mincoa juoksemaan kunnolla ja niillä tulee olemaan viikottaiset "juoksutreenit". Minco oli hyvin rohkea. Paljon rohkeampi kuin Xema samassa iässä. (:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sometimes life doesn't go as planned

Where are we now?

8,5 weeks old