Vihdoin odototus palkitaan...

Olen odottanut seuraavaa koiraa jo 2 vuotta, sillä omalle koirallemme piti tulla pennut, mutta se ei onnistunutkaan. Onneksi saimme tietoa toisesta kooikerista, joka oli juuri aloittanut juoksunsa ja oli menossa astutettavaksi. Jännitys on sietämätön, kun ei yhtään tiedä mitä tuleman pitää. Tuleeko pentua… Eikö tule pentua?

          Nyt on viimein odotus palkittu, sillä Ria emo on synnyttänyt 5 pientä ”RiaLokinpoikasta”. Valitettavasti herra E oli jo syntyessä kuollut. Pennut ovat pari päivää vanhoja ja ovat lähteneet kasvamaan. Päivärutiini on melko sama joka päivä, syödään... nukutaan... syödään jne. niin kuin pennuilla on tapana tehdä.  Lokinpoikaset syntyivät 18.5.2014 Salossa.
Neiti A klo 19.20 paino 250g
Herra B klo 20.40 paino 165g
Herra C klo 20.44 paino 203g
Neiti D klo 21.11 paino 203 g
Herra E syntyi kuolleena klo 21.30 paino 172g          Minun onnekseni Ria synnytti 2 narttua, joista yksi on melko varmasti tulossa nyt meille. Luovutus on vasta 7-8 viikon päästä ja en malttaisi odottaa. Olen jo suunnitellut mitä kaikkea haluaisin opettaa Xemalle ja millä tavalla.

Vasemmalta katsottuna: neiti A, herra B, herra C, neiti D
©Raija Aaltonen


 Vasemmalta katsottuna: herra B, neiti A, neiti D ja herra C joka on löytänyt Rian alimmat nisät, ettei tarvitse taistella ruuasta muiden kanssa. ©Raija Aaltonen


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sometimes life doesn't go as planned

Where are we now?

6 weeks old