Ristiriitainen koulutuspäivä

Tänään osallistuimme Xeman kanssa Jouni Oreniuksen koulutukseen TSAU-hallilla. Koulutuksesta saimme ainakin kotiläksyjä (osa oli jo tiedossa :D). Kotiläksyksi in-in vahvistuksia, etenkin vauhdin lisääntyessä on vaikeaa myös minulle tuo ohjaus. Siihen vielä putkiansat kovasta vauhdista (takaakierto putken sijaan). Lopuksi vielä keppien itsenäistymistä ja avokulmia. Jouni oli oikein hyvä kouluttaja. Tosin Xema ei tunutunut ollenkaan omalta itseltään, mikä saattoi näkyä tekemisessämme.

Autossa katsoin videon ja huomasin miten Xema haki melkein jokaista hyppyä. Joutui koko treenin aikana tekemään entistä enemmän työtä... ja minä en tajunnut asiaa paikan päällä :( Harmittaa! En edes oikein voi olla hyvillä mielin koulutuksesta, kun oli valittu vihreä/keltaiset-esteet tekonurmea vasten... Ei se koira näe niitä rimoja kunnolla, etenkin kun emme treenaa siellä. Luulen koiran tottuvan (vaikka ei kyllä tarvitsisi tottua siihen ettei näe) jos siellä treenaisi koko ajan. Toisella kentällä olisi ollut puna/siniset-esteet, joista sininen olisi näkynyt edes vähän paremmin. Jo rimojen vaihto olisi voinut tuoda koirille enemmän näköä.

Edellisessä ryhmässä oli koira, joka tuli melkein jokatoisen esteen ohitse, mutta en osannut yhdistää sitä siihe silloin. Lisäksi jollain koiralla oli ollut ongelmia A:n kanssa. Rimojakin tippui koirilla enemmän. Xema taas ei halua tiputtaa rimoja vaan sipsutteli sitten. Muutama rima tippui silläkin. Onneksi Xema ei ole ihan kokematon koira, joten ei ehkä vaikuta sen tekemiseen muuten. Tiistaina nähdään omissa treeneissä onko se epävarma...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!