We grow when we face challenges

Agilitytauko loppui lauantaina 14.1. Päästiin Xeman kanssa taas Mari Mäkelän valmennusryhmään. Tässä parhaat palat instagramista:


Viikko sitten loppui meidän kisatauko. Ilmoitin Xeman kolmelle 1-luokan radalle, mutta teimme 0 jo ensimmäisellä. SERT ja nousu 2-luokkaan. Samana iltana korkattiin 2-luokka ja tehtiin 0 (LUVA) ja HYL. Xema teki kuitenkin kepit loppuun asti kaikilla radoilla. Lisäksi puomin tuli loppuun asti "uudella" käskyllä (kiipee kiipee).

1-luokka


2-luokka


Viime torstaina 19.1. päästiin vuoden ekoihin ohjattuihin treeneihin. Ratapiirroksesta huomasin heti, että nyt tulee hyödylliset treenit, vauhdin jälkeinen tiukka käännös. Vastasella kädellä olen joskuskoittanut, mutta aina unohdan sitä käyttää. Treeneissä käytin ja onnistui kivasti!Viikonloppuna mentiin taas kisaamaan Ojankoon. Meidän toiset 2-luokan kisat. Heti ekalla radalla tehtiin 0 ja LUVA. Muistin jopa käyttää vastakättä käännöksessä. Vähän pelastelua oli ja RUMA A!, mutta puomin meni loppuun asti ja kepit. Hyppyradalla taas Xema päätti jättää korvat lähtöön... Kokeilin vielä jos kuuntelee, mutta ei kuunnellut edes vastakäännöstä (mihin reagoi AINA). Tultiin vähän nopeammin pois. Viimeisellä agiradalla Xema oli taas oma itsensä, mutta alku oli haastava meille, koska linja oli suoraan A:lle. Sinne se pääsi menemään, mutta puomi oli parempi kuin ekalla radalla ja taas kepit loppuun asti. Loppuradalla pystyinkin sitten vähän kokeilemaan keinulle jättöä ja oikein loppuvedätystä ja silti päällejuoksukin onnistui. Ennen joulua ei varmasti olisi tuollainen onnistunut.Vaikka ei voitettu/tehty täydellisi ratoja olin silti tyytyväinen meidän tekemiseen. Tärkeintä on että Xema tekee puomin ja kepit loppuun asti. Heti kun nämä onnistui olin tyytyväinen mihin tahansa tulokseen. :)


"Success doesn't lie in Results but in Efforts,
Being the best is not so important,
Doing the best is all that matters"


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!