2-LUVA

Tehtiin meidän toinen 0 1-lukassa ja saatiin myös LUVA. Voittoradalla oli hieman haastava vienti kepeille, joka ei onnistunut kovinkaan nätisti, mutta onnistui! Puomin alasmeno oli taas huono... Kokonaisuudessa oikein kiva rata ja tehtiin sitä yhdessä.
Muilta radoilta ei jäänytkään niin hyvää fiilistä. Ekalla radalla X ei malttanut tehdä keppejä oikeeseen suuntaan, mutta "pakotin" sen siihen ja sitten mentiin pois. Tokalla radalla Xema ei ollut minusta oma itsensä. Jälkikäteen ajatellen se myös haisteli maata juuri ennen lähtöön menoa ja nousi jopa ylös ravistelemaan. Ihan kivasti rata meni, mutta SE puuttui... Ulkopuoliset eivät huomanneet, mutta minä huomasin. Saattoi johtua siitä että olin itse epävarma alusta, jossa piti kääntyä renkaan jälkeen ja tietenkin ne kepit, jonka jälkeen täytyi tehdä valssi. Se varmasti vaikutti Xemaan.

Treenattavaa: Kepeille itsevarmuutta ja samoin puomin alasmenoon!
Ennen kisoja meillä oli juuri ollut 3 viikon treenitauko ja 1 kuukauden kisatauko. Siihen nähden saatiin aika nopeasti pakka kasaan vikalle radalle.

Tässä vielä muutama treeni. Ehdottomasti paras oli kun päästiin Jenna Caloanderin koulutukseen ja tehtiin paaaljon uusia aisoita, jotka saatiin nopeasti toimimaan.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!