Every performance is different. That's the beauty of it.

Viime viikonloppuna aloitettiin Xeman kanssa kisaaminen agilityssä. Oman seuran (I-HAH) kisat olivat Ojangossa ja tuomarina toimi Allan Mattsson. Olin alun perin katsonut, että Allanilla on yleensä pussi radalla, mutta meidän agilityradalta hävisi pussi ja keinu. Xema tiesi heti mitä olimme tekemässä ja huomasin vireen olevan vielä korkeammalla kuin epiksissä.

Ensimmäinen agirata hyllytettiin kolmannella esteellä, koska Xema ei oikein kuunnellut valssi-käännöstä. :D Seuraavaksi Xema yritti hakea keppejä, mutta haki ne väärin ja otettiin uudestaan. Vasta kotona näin videolta, että Xema jätti viimeisen kepin pujottelematta ja sen takia teki keppivirheen hyppyradalla.

Puomin alasmeno oli kyllä huono. "Eiks tää riitä? Entä yks tassu? No okej molemmat." Loppu suoralla tiesin, että minun täytyy juosta, jotta ehtisin. Samalla kun juoksin niin unohdin ohjata ja Xema tuli renkaan ohi. Oma vika. Tosin A oli super!

Seuraavalla radalla, joka oli hyppyrata, hyllytettiin taas kolmannella esteellä. Xema eteni pituudelle, vaikka piti kääntyä putkeen. Eli hyllytettiin käännöksiin. Pitäiskö niitä harjoitella vai? Radan vaikein kohta oli ehkä haltuunotto ennen putke (joka mentiin edellisellä kierroksella), mutta siinä ei ollut mitään ongelmia. Xema kuunteli! Kepeille haki oikein sisään, jäi katsomaan ja jatkoi oikein. Lopussa tuli liian aikaisin ulos (edellisen radan takia). Uudestaan ja osasi. Takaaleikkaus onnistui, ehkä jopa liian hyvin, koska Xema kääntyi minuun ja ohitti viimeisen hypyn.

Kaiken kaikkiaan meni tosi kivasti. Minulla oli oma koira radalla ja vauhti oli hyvä. Jatkossa toivon enemmän kuuntelua, mutta se tulee muutaman kisan jälkeen (samoin tapahtui ekoissa treeneissä ja supermölleissä)."My goal is to beat my last performance"

Tänä viikonloppuna käytiin Hau:n Hurtta Areenalla juoksemassa yksi hyppyrata. Rata vaikutti kivalta, mutta käännöksiä löytyi. Yritin kuitenkin ehtiä kertomaan Xemalle käännöksistä, mutta ei oikein onnistunut kaikissa kohdissa. Tehtiin kuitenkin 0 ja tultiin toiseksi! Eikä me huonolle hävitty, Ile-villakoira voitti meidät. Katsoin heidän treenivideoita ja ovat taitavampia kuin me. Meidän pitäisi harjoitella vielä noita käännöksiä. *Listalle!*

Jo rataantutustumisessa tiesin, että tällä kertaa päästään varmasti kolmannelle esteelle ilman hyllyä. Tosin videolla minun liikkeeni näyttää hyvin tönköltä ja en lähde oikein liikkeelle. Siitä voi myös johtua myöhästyminen takakulman valssiin. Valssi valui, mutta Xema kuunteli eikä mennyt siniseen pukteen. Seuraavalla hypyllä Xema melkein kääntyi väärään suntaan, mutta korjasi nopeasti. Kepit olivat super! Vikan putken jälkeen unohdin kertoa käännöksestä, joten sekin käännös vähän valui.
Kaiken kaikkiaan meni tosi kivasti. Eka LUVA ja eka 0!


"Practice daily, 
because the quality of your practice 
determines the caliber of your performance"

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!