Come as you are

Tänään Xema pääsi esiintymään Viikin Gardenialla. Aluksi Xema oli joka puolella ja menossa joka suuntaan ja jokaisen luokse. Minä jännitän aina, että ehtiikö Xema rauhoittua ennen kehää, koska kerran se ei ehtinyt (se tuntui katastrofilta). Me olimme numero 7 ja ennen meidän vuoroa harjoittelimme kävelyä ja seisomista. Yllätyksekseni Xema halusi mennä tervehtimään mutamaa ohikulkevaa miestä ja lasta. Tosin, kiva juttu! Lisäksi leikitin Xemaa kädellä ja hanskalla. Tein myös Xemalle tuttuja temppuja kuten "vilkuta" ja "five". Minusta Xema oli hyvin keskittynyt minuun kun tuli meidän vuoromme.
Xema vilkuttaa
          Ensimmäinen kehässä käyminen sujui ihan ok, mutta kehässä oli yksi kohta missä oli selkeästi jotain kiinnostavaa. Xema halusi aina jäädä siihen haistelemaan, mutta sain sen joten kuten mukaan namilla (sinisten kehässä ennakoin tilanteen ja otin Xeman huomion pois lisäämällä vähän vauhtia ja kehuja). Pöydällä kaikki meni hyvin ja Xema antoi tuomarin katsoa hampaat, vaikka se halusi vain namia. Meidän parina oli taitava koira ja me saimme Xeman kanssa sinisen nauhan.
The best part of beauty is that which no picture can express ~ vaikka Xema on kyllä kaunis kuvassa (;
          Sinisten loppukehässä Xema oli jopa parempi. Jostain syystä Xema aina parantaa loppua kohden. Äitini sanoi, että ehkä se on siitä syystä että minun ei enää tarvitse jännittää ja että Xema rauhoittuu (väsyy positiivisesti). Jännityksestäni huolimatta olen huomannut, että Xema kuitenkin pystyy toimimaan hyvin. Xema seisoi todella hyvin ja todella pitkään. Me pääsimme neljän parhaan joukkoon ja minusta Xema olisi ollut ykkönen, koska muiden täytyi koko ajan parannella koiriensa asentoa tai pitää kiinni koirastansa (videolla kohta 1.18). Xeman sijoitus oli loppujen lopuksi toinen. (:

          Näyttelyn jälkeen Xema pääsi leikkimään Brandon kanssa. Xemalla oli rankka päivä. (:
Me lähdemme, maailma odottaa! :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sometimes life doesn't go as planned

Where are we now?

8,5 weeks old