You may be disappointed if you fail, but you are doomed if you don't try

Failures are part of life.
If you Don't fail, you don't learn.
If you don't learn, you'll never change.

Eilen illalla kävimme autotallissa harjoittelemassa näyttelykävelyä ja seisontaa. Harjoittelu meni todella hyvin ja menin hyvin mielin tänään match show:hun. Match show oli Nurmijärvellä ja sinne tulivat myös Velmu ja Brando, joilla oli näyttelydebyytti. Ilmoittautumisen jälkeen jäimme siihen samaan tilaan, vaikka koko näyttely olikin yläkerrassa, jonka he olisivat voineet kertoa ilmoittautumisen yhteydessä(Xema olisi tarvinnut aikaa tutustua paikkaan rauhassa ennen omaa suoritusta).

          Aluksi Xema oli ihan ok, mutta se ei pystynyt rauhoittumaan ja pian olisi meidän vuoro. Xema halusi vain vetää joka suuntaan. Tilassa on normaalisti jotain agilitykoulutuksia ja Xema halusi vain mennä kontaktiesteille eikä keskittyä minuun. Tämä tietenkin ärsytti minua. Ennen kehää yritin kuitenkin rauhoitella Xemaa, mikä auttoi hetkeksi. 
          Videolla esiintyminen ei näytä niin pahalta miltä se tuntui. Se tuntui aivan kauhealta. Xema halusi aina vain mennä ulos kehästä, kun tulimme sisään-/uloskäynnille. Seisotuksen aikana Xemalla meni aina korvat luimuun, kun se kuuli haukuntaa. Koko näyttelystä jäi huono fiilis. Tosin sitten kun Xema rauhoittui kehän jälkeen, pystyi se tekemään sivussa "hyvän suorituksen".
          Huomasin, että Xema ei mennyt lukkoon, vaikka minä olin ärsyyntynyt. Xema riehui kuitenkin, vaikka käskin sitä olemaan kunnolla. Tämä on siis hyvä asia ettei Xema reagoinut mielialaani. En olisi ehkä saanut ärsyyntyä niin paljon Xemalle, mutta kaikki ärsyyntyvät joskus ja varsinkin perfektionistit(minä) kun kaikki ei suju just oikein.
          Lopuksi sisarukset pääsivät lähistöllä olevaan koirapuistoon riehumaan. Incakin pääsi pentujen mukaan juoksemaan, vaikka se söikin enemmän keppejä. Pikkusilla oli ainakin kivaa! (: Lisää kuvia.
Xema
Velmu
Brando
Velmu ja Xema
Xema ja Brando
Brando(takana vas.), Velmu(kesk.) ja Xema
Velmu(vas.), Xema(kesk.) ja Brando

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!