A precious treasure

Tänään Xema ja sisarukset täyttävät 7 kuukautta. WAU! Ajatella, että aika on mennyt niin nopeasti. Xemakin on kasvanut huikeasti, vaikka voisi se vielä kasvaa korkeutta. Säkä on nimittäin nyt n. 35,5cm, eli medi-rajan yläpuolella. Onneksi Xema on ketterä tyttö ja pärjäää varmasti myös medeissä, vaikka jäisikin aika pieneksi.
          Aina kun sataa lunta ja lumi jää maahan, menee Xema sekaisin lumesta! (; Valitettavasti se syö lunta, joka tulee ulos vähintään tuplana. Nyt ei valitettavasti ole lunta, mutta lauantaina pitäisi tulla. Silloin olen valmiina ottamaan Xemasta talvikuvia. Xema pääsee joulukuvauksiin.Kohta Xemaa odottaa ensimmäinen joulu! Raija lähetti jo Xemalle joululahjan, mutta Xema saa avata lahjan vasta aattona. (:
          Eilen aamulla näin aivan kauheata unta. Menimme perheen kanssa jonnekin, missä meitä odotti toinen kooikerinarttu. Meille sanottiin, että nyt meidän pitäisi vaihtaa Xema uuteen Xemaan. Ensin koira oli kooikeri. Yhtäkkiä koira olikin joku liian korkea pikkupystykorva, joka oli musta. Nostaessani sitä autoon oli koira taas kooikeri. Automatkalla kotiin aloin itkemään ja sanoin äidille, että: "En tienny että meidän täytyy vaihtaa Xema". Onneksi uni ei ollut todellinen! :p
Onnistuin ottamaan seisomakuvan yksin :D Xema kattoo lelua, vaikka se vähän vilkuilee minuun päin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!