Long time no see

Syksyn YO-kirjotukset on ohi ja ei menny ihan niin kuin ajattelin. Tosin nyt voin keskittyä taas enemmän Xemaan ja tähän blogiin. Olen kyllä ehtinyt tehdä juttuja Xeman kanssa, mutta postailu on jäänyt.

          Pappa teki Xemalle harjoituslaudan, missä me voidaan harjoitella 2on2off kontakteja. Yritän tässäkin saada haluttua asentoa sheippaamisen kautta ja toivottavasti Xemasta tulee itsenäinen myös kontakteilla. Olen ajatellut juoksu A.ta, mutta olen tullut siihen tulokseen, että opetan Xemalle 2on2off A:llekin. Kisoissa voin vain vapauttaa sen heti niin silloin se on melkein juoksu(HUOM! melkein), eikö? :D Pääasia tällä hetkellä on kuitenkin se, että Xemalla on kivaa. Xema saa olla pentu!

Hienosti odottaa ruokaa (:
Onneksi isosisko hankkii pikkusiskolle uusia leluja. Mizy tuli 3. kisoissa!
          Mizyn kisapäivinä Xema on päässyt aina mukaan kisapaikalle. Kisapaikalla oleminen tekee todella hyvää Xemalle, sillä eron huomaa jo nyt. Ensimmäisellä kerralla Xema oli enemmän ihmeissään, kun meni halliin Purinalla. Nyt Xema ei ole moksiskaan, vaikka ääntä olisikin enemmän. Hallissa nimittäin kaikuu, kun koirat haukkuvat, ihmiset puhuvat ja kuuluttaja kuuluttaa. Nykyään Xema on myös kiinnostunut koirista, jotka menevät rataa. Se seuraa koiria silmä tarkkana ja toivottavasti ottaa mallia parhaista. (;
Xema nukkuu naama rutussa sylissäni, mikä on sen lempi paikka (:
Saa antaa vinkkejä! (:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!