A house is not a home, without a dog

Koko viime viikko oli kovin hiljaista. Sillä Xema ja koirat lähtivät vanhempieni kanssa saareen. Xeman ensimmäinen reissu saareen. Valitettavasti en päässyt mukaan, sillä minulla on koulua. Koko talo tuntuu niin tyhjältä ja hiljaiselta, kun jaloissa ei vipellä yhtään koiraa. Minullakin on paljon enemmän aikaa lukea YO-kirjoituksiin, kun ei ole mitään iltaohjelmaa. :D          Saaressa Xemalla on ollut todella hauskaa. Heti ekana päivänä Xema meni uimaan, tosin se oli pieni vahino. Myöhemmin kuitenkin meni kahlaamaan ja ei saanut mitään pelkoja aiemmasta. Pappa vei Xeman pikkusaareen, sundin yli. Sundi on alle 5m leveä ja kaikki koirat ovat oppineet uimaan, kun viemme ne pikkusaareen ja olemme itse saaressa. Xema ui pikkusaaresta äidin luokse ja kääntyi vielä takasin pappan luokse ja sitten vasta rantaan. Pieneksi ensikertalaiseksi Xema ui hyvin. Koko viikon ajan hänellä oli mahdollisuus uida ja lotrata vedellä.
Isosiskot edellä, Xema perässä...
 
Sylivaavi ♥
          Saareen meno oli varmasti yksi parhaista asioista mitä tapahtui, ainakin Mizyn ja Xeman suhdetta ajatellen. Saaressa on paaaaljon tilaa ja Mizyn ei tarvitse ahdistua mihinkään pieneen tilaan. Sisällä Mizyllä on kuonokoppa, mutta ulkona ei. Ulkona Mizy ja Xema juoksevat ja leikkivät yhdessä, joko lelun kanssa tai ilman.
          Xema on päässyt myös jäljestämään. Pieni verijälki meni hyvin. Lisäksi, kun pappa ja muut koirat olivat menneet saunalle oli  Xema laittanut nenän maahan ja lähtenyt jäljestämään. Ampuminenkaan ei ollut yhtään pelottava. Reipas pikku pentu.
          Tämän viikon maanantaina Xema ja koirat lähtivät taas saareen. Samantyyppinen viikko on ollut edessä. Eilen kaikki tulivat takaisin kotiin ja tänään oltiin Purina-areenalle seuraamassa äitin ja Mizyn kisoja. Samalla Xema pääsi tapaamaan Brandoa ja Velmua. 15 viikkoisilla pennuilla oli oikein riehakasta menoa.
Kiitos myös Tainalle kuvaamisesta! (:
Kolmikko 15 viikkoa ♥

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyppytekniikka

Sometimes life doesn't go as planned

TehisCupin 2!